ΓΑΜΟΣ – ΒΑΦΤΙΣΗ

Δεν είναι τυχαίο ότι τα donuts είναι τα αγαπημένα γλυκά των παιδιών…

Τα παιδιά έχουν ένστικτο και ξέρουν καλά να διακρίνουν το αγαπημένο τους γλυκό. Το Nanou donut είναι ένα γλυκό που προσφέρει μέγιστη απόλαυση λόγω της αγνής και πλούσιας σοκολάτας που εμπεριέχει. Τα 100% αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά, η μεγάλη ποσότητα σοκολάτας, η ποικιλία στη γεύση, η παιδική εμφάνιση με τα χαρούμενα χρώματα δημιουργεί την αίσθηση ότι τα Nanou Donuts ανήκουν στα παιδιά και είναι αλήθεια!!
Η τιμή τους είναι τέτοια που οι γονείς μπορούν να οργανώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη το πάρτι των παιδιών τους και τις περισσότερες φορές συνδυάζουν τα γλυκά donuts και με αλμυρές Nanou λιχουδιές.

Οι συσκευασίες του κιλού μάλιστα αποτελούν την ιδανική πρόταση για τη βάφτιση, το πάρτι της γιορτής ή των γενεθλίων ή ακόμη και για ένα ολοκληρωμένο κέρασμα στο σχολείο.
Πολλοί είναι αυτοί που σχηματίζουν και τούρτα από μικρά nanou donuts που κερδίζει τις εντυπώσεις και τα βλέμματα.

Τα Nanou Donuts ανήκουν και σε όσους θέλουν να νιώθουν παιδιά!

Πλέον τα Nanou Donuts αποτελούν παράδοση στις γλυκές απολαύσεις και γι’ αυτό έχουν αποκτήσει περίοπτη θέση και στους γάμους για να ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους.
Η ποικιλία των γεύσεων σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές δημιουργίες στην οργανωμένη διαδικασία παραγωγής προσθέτουν ένα ατμοσφαιρικό τόνο στο γαμήλιο τραπέζι και απόλαυση που απογειώνει την libido μετά από χορό και τραγούδι.
Στα Nanou Donuts δεχόμαστε εξειδικευμένες παραγγελίες που καλύπτουν τις ανάγκες σας για να παραλάβετε ολόφρεσκα τα nanou donuts την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας και πάντοτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Για την οργάνωση της βάφτισης ή του γάμου σας μπορείτε να καλείτε στα κεντρικά μας γραφεία στο τηλέφωνο 210 60 18 609 ή στα κατά τόπους Nanou Donuts Houses όπου μπορείτε να συνεννοηθείτε για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.

IMG 5654 Copy
IMG 5065
IMG 5646
IMG 5678 Copy
IMG 5632 Copy
IMG 5675 Copy
IMG 5640
IMG 5138
IMG 5017
IMG 5693
IMG 5684 Copy
IMG 5133
IMG 5117
Nanou Kat1 (1)