Τα καλύτερα Donuts της αγοράς

Ιστορικό της Εταιρίας

Tο 1977, σαν σπουδαστής της Σχολής Χημικών Τροφίμων των ΚΑΤΕΕ Αθήνας, μου ζητήθηκε από ένα θείο που ζούσε στην Αμερική και έβγαζε ντόνατς, να του στείλω προδιαγραφές και δείγματα πρώτων υλών των Ελληνικών προϊόντων (αλεύρι, μαργαρίνη …) για να φτιαχτούν στην Αμερική συνταγές ντόνατς (Nanou Donuts, Donuts, Γλυκά Donuts, Αλμυρά Donuts, Cronuts, Pancakes), προσαρμοσμένες στα Ελληνικά δεδομένα. Έτσι τον επόμενο χρόνο, ο θείος έφερε στην Ελλάδα τα Jax donuts, τα πρώτα ντόνατς στην Ελλάδα.

Από το 1979 ασχολούμαι λοιπόν κι εγώ με τα ντόνατς. Έχω σαν αρχή μου «ο,τι βάλεις, θα βγάλεις». Βγάζω το καλύτερο σε ποιότητα ντόνατς της αγοράς, γιατί χρησιμοποιώ τις καλύτερες πρώτες ύλες επί 33 ολόκληρα χρόνια.

Έτσι απλά τα Nanou Donuts (Nanou Donuts, Donuts, Γλυκά Donuts, Αλμυρά Donuts, Cronuts, Pancakes) είναι τα καλύτερα.

Γιάννης Νανούρης

Γιατί Nanou

quality2

Ποιότητα

Τα Nanou Donuts δημιουργούνται με τις αυθεντικές συνταγές, είναι χειροποίητα με εξαιρετικές πρώτες ύλες. Είναι ελληνικό προϊόν με τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις

pure-ingredients

Αγνά Υλικά

Χρησιμοποιούμε εξαιρετικές πρώτες ύλες χωρίς συντηρητικά. Όπως εξάλλου ο δημιουργός των Nanou Donuts κ. Γιάννης Νανούρης τονίζει: «ό,τι βάζεις, βγάζεις». Γι’ αυτό τα Nanou Donuts διατηρούνται φρέσκα ως το τελευταίο

gefsi

Γεύση

Τα Nanou Donuts είναι τα Αυθεντικά με μοναδικές συνταγές από την Αμερική. Μετά από 41 χρόνια περίπου έχουμε ανακαλύψει τα μυστικά της γεύσης και όσοι μικροί και μεγάλοι τα δοκιμάζουν δεν μπορούν να τα αποχωριστούν.

Πολιτική Ποιότητας, Υγιεινής και Ασφάλειας

Η εταιρία μας έχει καθιερώσει ως αρχή της την επίτευξη και διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας εφαρμόζοντας τις αρχές του HACCP EN ISO 22000:2005. Το HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) ή αλλιώς Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου, είναι μια προληπτική μέθοδος που σκοπό έχει την εξασφάλιση της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων που παράγει μια επιχείρηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής και διάθεσης.

Για την εκπλήρωση των απαιτήσεων αυτών έχουν θεσπιστεί και εφαρμόζονται κατάλληλες διαδικασίες που διασφαλίζουν ότι μόνο τα αποδεκτά προϊόντα από άποψη ποιότητας και ασφάλειας, που πληρούν τις απαιτήσεις της Εθνικής και Κοινοτικής Νομοθεσίας, διατίθενται στην αγορά.

Η Διοίκηση της Εταιρίας έχει ορίσει τους σκοπούς και τους στόχους της και δεσμεύεται για την ποιότητα, την υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων της.

Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.